Bornrif Cottage

Bornrif cottage
2-persoons (BO2)

Deze luxe, vrijstaande bungalows hebben een 2-persoons slaapkamer en een badkamer die de luxe biedt van een bubbelbad, met aparte douche. Zowel in de gezellige woonkamer als in de slaapkamer staat een flatscreen-tv. De comfortable keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser.

MEER INFORMATIE

4-persoons (BO4)
Deze fraaie bungalows zijn er in twee types:
Het ene type heeft één 2-persoons slaapkamer en twee 1-persoons slaapkamers, alle met boxspring bedden en een vaste wastafel. De woonkamer is rechthoekig, met een aparte zithoek en eetgedeelte. Het andere type heeft twee 2-persoons slaapkamers met elk 2 boxspring bedden en vaste wastafels. De woonkamer is L-vormig. In de beide types bungalows is zachte vloerbedekking in de slaapkamers gelegd en een laminaatvloer in de gang en woonkamer. De goed uitgerust keuken bevat een vaatwasmachine, een magnetron, een afzuigkap en een inbouwkoelkast.

MEER INFORMATIE

6-persoons (BO6)
Deze 6-persoons bungalows hebben twee 2-persoons slaapkamers met boxspring bedden en een extra slaapkamer met een stapelbed. Elke slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel en een kledingkast. De zithoek van de rechthoekige woonkamer is ingericht met twee kunstlederen banken en een fauteuil. De inrichtingsstijl is gelijk aan de 4-persoons Bornrif cottages.

 MEER INFORMATIE