Vroegzomer

Helaas is deze aanbieding niet meer beschikbaar. Keer terug naar de homepage of bekijk het overzicht huidige aanbiedingen.

Wilt u wel genieten van een heerlijke vakantie en zomerse temperaturen, maar heeft u geen zin in de toeristische drukte van het hoogseizoen en bent u niet gebonden aan de schoolvakanties? Dan is onze vroegzomeraanbieding de ideale keuze voor u! Dankzij deze aanbieding kunt u in de maanden mei of juni komen genieten van een onvergetelijk verblijf op Vakantiepark Boomhiemke. Hiermee ontloopt u de drukte die zich in het hoogseizoen aandient, maar kunt u toch genieten van de zomerzon en al het moois dat Ameland u te bieden heeft.

Het werkt heel gemakkelijk: kies hieronder eerst uw favoriete vakantiewoning. Of u nu alleen met uw partner komt of met een groep vrienden of familie, u vindt altijd een vakantiewoning die bij uw wensen past. Daarna kiest u de gewenste datum en het aantal nachten en klikt u op "Meer prijsinformatie". Dankzij onze vroegzomeraanbieding profiteert u ook nog eens van hoge kortingen op uw verbljf. Bekijk daarom snel de beschikbare vakantiewoningen en aankomstdata en boek vandaag nog!