Bungalow Ameland op Vakantiepark Boomhiemke

Een weekend, midweek of week even helemaal tot rust komen, uitwaaien aan zee en lekker ontspannen op het strand; wie wil dat nou niet? Het is allemaal mogelijk tijdens een verblijf in een bungalow Ameland! Vakantiepark Boomhiemke, gelegen in het dorpje Hollum, biedt u alle rust en ruimte die u tijdens een vakantie nodig heeft. Hier verblijft u in luxe bungalows Ameland, waar het u tijdens uw vakantie aan niets zal ontbreken. Uw Ameland bungalow vormt de perfecte basis voor het ontdekken van het eiland. Hier geniet u van zuivere zeelucht, de prachtige omgeving en een gevoel van ultieme vrijheid. Gun uzelf een verblijf in een vakantiebungalow Ameland op Vakantiepark Boomhiemke en u zult gegarandeerd terugkeren!

Omgeving van uw bungalow Ameland

Tijdens een verblijf in een bungalow Ameland op vakantiepark Boomhiemke is er in de omgeving genoeg te ontdekken en te beleven. Op Ameland vindt u de juiste mix van cultuur, historie, prachtige natuur, fijne zandstranden, gezellige plaatsjes, goede uitgaansgelegenheden en lekker eten. Maak heerlijke wandelingen op het strand, verken de duinen met een ontspannende fietstocht, of verken de vier dorpjes van Ameland. Ook op cultureel en sportief gebied valt er tijdens een verblijf in één van onze bungalows Ameland veel te zien en te doen. Bezoek bijvoorbeeld eens het Kennis- en Informatiecentrum Ameland in Nes. Het nieuwe centrum speelt op interactieve wijze in op de vragen die nu leven rond natuur, landschap, milieu en duurzaamheid. Verblijft u met kinderen in een Ameland bungalow op vakantiepark Boomhiemke? Dan is dagrecreatieterrein De Aanleg een ware aanrader. Hier komen recreatie en natuur op verantwoorde wijze samen. De Aanleg bestaat uit een natuurontwikkelingsgebied, een dagrecreatieterrein met allerlei speeltoestellen, en een golfbaan. Er is geen tijd voor verveling tijdens een verblijf in een vakantiebungalow Ameland op vakantiepark Boomhiemke!

Tot rust komen in een bungalow Ameland

Bij vakantiepark Boomhiemke kunt u zelf kiezen in welk soort accommodatie u verblijft. Een bungalow Ameland, een luxe villa of zelfs een safaritent: alles is mogelijk! Onze bungalows Ameland zijn van alle gemakken voorzien en uitgerust met alles wat u tijdens uw vakantie nodig hebt. Op het park kunt u gebruik maken van allerlei faciliteiten, die uw verblijf veraangenamen. Zo kunt tijdens uw verblijf in één van onze vakantiebungalows Ameland gebruik maken van ons eigen luxe sauna- en beautyresort: SpAmeland. Hier kunt u zich in ontspannen sfeer heerlijk laten verwennen met diverse massages en schoonheidsbehandelingen. In ons eigen zwembad kunnen uw kinderen (en uzelf!) zich urenlang vermaken. Zelfs een potje bowlen is mogelijk tijdens uw verblijf in één van onze bungalows op Ameland! In eetcafé de Dûvelshoek kunt u niet alleen lekker eten, maar u kunt er ook een potje bowlen. U leest het al: het zal u tijdens uw verblijf in een bungalow Ameland op vakantiepark Boomhiemke aan niets ontbreken! Andere faciliteiten waar u tijdens uw verblijf in één van onze Ameland bungalows gebruik van kunt maken:

  • Wasserette
  • Fietsenverhuur
  • Midgetgolf
  • Speeltoestellen

Bungalow Ameland tip: dorpen van Ameland

Eropuit tijdens uw verblijf in een bungalow Ameland op vakantiepark Boomhiemke? Dan zijn de dorpjes van Ameland zeker een aanrader! Onze bungalows Ameland vormen namelijk de perfecte basis voor een ontdekkingstocht rond Ameland. Hollum, Ballum, Nes en Buren hebben allen hun eigen sfeer en zijn zeker het ontdekken waard. Het dorp Hollum, waar Boomhiemke zich bevindt, is een historisch dorp, waar u letterlijk de levendige geschiedenis van Ameland binnenstapt. Vanuit uw Ameland bungalow bereikt u Hollum als binnen enkele minuten fietsen. Vanuit Hollum kunt u naar Ballum, wat op slechts 10 minuten fietsen ligt. Het fraaie dorp Ballum is met zijn 350 inwoners het kleinste dorp op Ameland. In de 15e eeuw was het de woonplaats van de Cammingha's, de vroegere vrijheren van Ameland. Vanuit Ballum kunt u naar Nes, wat op ongeveer een kwartier fietsen ligt. Met ongeveer 1200 inwoners is Nes één van de grootste dorpen van het waddeneiland Ameland. In Nes komt al het goede van het Amelander verleden en heden samen. In het dorp zijn zowel een aantal fraaie commandeurswoningen als ook een modern winkel- en uitgaanscentrum. Vanuit Nes kunt u weer naar Buren, slechts 6 minuten fietsen verderop. Tegenwoordig is dit jongste dorp van Ameland een dorp met moderne voorzieningen, zoals eigentijdse winkeltjes, gezellige restaurants, cafés en een supermarkt.

Boek nu uw bungalow Ameland!

Waar wacht u nog op? Twijfel niet langer en boek vandaag nog uw bungalow Ameland! Maak gebruik van onze aanbiedingen of boek simpelweg direct uw verblijf in een bungalow op Ameland!