Een vakantiehuis op Ameland

Ontdek het geheim dat de Duitsers al zo lang kennen. Voor een paradijselijke vakantie hoef je niet ver te reizen. De eilanden in eigen land, zoals Ameland, hebben heel veel te bieden en dat het hele jaar door. Wanneer het een dag geen mooi weer is, kan je vakantiehuis op Ameland uitkomst bieden, want mocht het een dag niet zo mooi zijn, dan heb je alles wat je nodig hebt bij de hand om er een hele gezellige dag te maken.

Vakantie in vakantiehuizen Ameland

Vakantiepark Boomhiemke op Ameland biedt zijn bezoekers het hele jaar door rust, het strand, die prachtige duinen en natuurlijk de zee. Het water dat verkoeling biedt wanneer het zomers warm is, dat bij flinke wind allerlei sporten, zoals surfen, zeilen of kitesurfen, mogelijk maakt en dat, zelfs bij een storm, uitnodigt om te komen wandelen. Van zomers bruinen tot een winterse Nieuwjaarsduik, het kan allemaal. Geniet van een vakantie die actief maakt, om daarna in één van de vakantiehuisjes Ameland samen op het terras te barbecueën of bij minder weer binnen te gourmetten.

Faciliteiten op vakantiepark Boomhiemke

Wanneer u een vakantie boekt in een vakantiehuis Ameland op Boomhiemke wilt u natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn. Bij Vakantiepark Boomhiemke bent u wat dat betreft helemaal op uw plek. Zo vindt u op het park onder andere:

  • Bowlingbanen
  • Sauna en wellness
  • Diverse horecagelegenheden
  • Overdekt zwembad
  • Fietsverhuur

Dit is slechts een kleine greep uit de grote diversiteit aan faciliteiten op Boomhiemke. Wanneer u dus verblijft in uw vakantiehuis Ameland zult u ongetwijfeld kunnen genieten van een heerlijke vakantie! Ook de woningen zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft en voorzien van alle gemakken.

Rust, natuur, uitblazen

Geen reisstress, geen urenlang wachten op vliegvelden, geen files, gewoon rustig naar Holwerd in Friesland en vandaar met de boot over en binnen iets meer dan een uur ben je bij het vakantiehuisje Ameland of, mocht je daarvoor kiezen, bij een luxe vakantiehuis Ameland. Een vakantie in het paradijs staat voor ontstressen, flaneren, doen waar je zin in hebt, luieren en genieten van het leven. Dat kan door een boottocht te maken langs de robben en zeehonden. Door met de kinderen een echte strand- en schelpentocht te doen of te kiezen voor een georganiseerde wandeling door het wad. Vies worden mag, want terug in het vakantiehuis staat de eigen badkamer ter beschikking.

Eiland

Een eiland als Ameland biedt niet alleen zand met rondom water, maar ook de kans om eens lekker uit te gaan eten of een avondje te feesten. In Ballum en Nes vind je disco's, in Hollum en Buren café's en bars, waar ook buiten het seizoen gezelligheid te vinden is. Er zijn verschillende musea te vinden, zoals het voor kinderen erg leuke Maritiem centrum Abraham Fock, waar ze niet alleen door de tijd kunnen navigeren, maar eventueel deel kunnen nemen aan een echte reddingsactie. Zoiets zal tot heel wat verhalen leiden die later in het Ameland vakantiehuis los komen. Verder vraagt een eiland om een boottocht. Met de kids of met vrienden gaan vissen? Of liever een dagje eilandhoppen naar Terschelling of Schiermonnikoog? Het kan allemaal!

Fietsen vanuit je vakantiehuis Ameland

Wie als startpunt een vakantiehuis Ameland heeft, kan in principe het hele eiland met de fiets verkennen. Ideaal voor een gezellige fietstocht met picknick. Of een rondje eiland gevuld met zo hier en daar een terras. Is het zo zwaar geweest dat terug in het Ameland vakantiehuis de behoefte om zelf te koken verdwenen is? Doe dan net als thuis en bestel een lekkere maaltijd, dat aan huis geleverd wordt. Voor sommigen is het het hoogtepunt van een verblijf in een van de vakantiehuizen Ameland, de rondvlucht over Ameland. Voor anderen kan het een crime zijn om in zo'n klein vliegtuigje te klimmen. Ontdek het zelf en zie vanuit de lucht hoe mooi Ameland en de Waddenzee zijn. Het wordt een onvergetelijk moment in een heerlijke vakantie.