Vakantiepark Ameland

Op vakantie in het mooie Ameland, wie wil dat niet? Ameland is bij uitstek geschikt voor vakanties met families, kinderen of vrienden. Er is namelijk altijd wel wat te beleven en zowel jong als oud zal zich ongetwijfeld vermaken op mooie eiland. Ons vakantiepark Ameland ligt vlakbij zee en strand, ideaal dus om in de zomer te genieten van een welverdiende strandvakantie. Ook in de winter bent u in ons bungalowpark helemaal op uw plek. U kun lekker uitwaaien en na een heerlijke frisse wandeling weer ontspannen op het bungalowpark in Ameland.

Accommodaties op Boomhiemke

Wanneer u op vakantie gaat in één van de vakantieparken Ameland, wilt u natuurlijk kunnen verblijven in een comfortabele accommodatie, die past bij uw budget. Op ons vakantiepark kunt u kiezen uit verschillende accommodaties. Zo kunt u in luxe kamperen in uw eigen safaritent, of u verblijft in één van onze duinchalets, duinbungalows of luxe villa’s aan het strand. Het kan allemaal op ons vakantiepark.

Omgeving van Vakantiepark Ameland Boomhiemke

Tijdens uw vakantie op Boomhiemke verblijft u op een unieke locatie: aan de rand van de duinen onder het wakend oog van de vuurtoren. Zee en strand vindt u op nog geen kilometer afstand en bovendien bevindt zich naar het bungalowpark een prachtig uitgestrekt natuurgebied.

Hollum

Op circa een kilometer afstand van Boomhiemke, het grootste familie- vakantiepark op Ameland, vindt u het pittoreske dorpje Hollum. Wanneer u in de buurt bent is dit absoluut een bezoekje waard. De musea, de vele kerken, de restaurants en de gezellige terrassen maken het dorpje gezellig en zorgen voor urenlang plezier.

Faciliteiten op Boomhiemke

Op het vakantiepark Boomhiemke heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Zo vindt u op het vakantiepark onder andere:

  • Bowlingbanen
  • Midgetgolf
  • Overdekt zwembad
  • Fietsverhuur
  • Diverse horecavoorzieningen
  • Sauna & beautycentrum

Al met al is er dus voor zowel jong als oud genoeg te beleven op het vakantiepark Ameland. Bekijk snel onze accommodaties om verzekerd te zijn van een plekje tijdens uw vakantie op ons luxe familiepark