Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Fietsen op Ameland

Fietsen op Ameland

  • Regio: Ameland
  • Plaats: Hollum

Ameland heeft een prachtige natuur, vol flora en fauna die het ontdekken waard zijn. En hoe kunt u beter aan deze ontdekkingstocht beginnen dan op de fiets? Fiets langs de duinen, het strand, en de vier karakteristieke dorpjes van Ameland. Ontdek de natuurpracht van het eiland Ameland. Op de fiets komt u langs de mooiste plekjes van het eiland. Stippel een ontspannende fietsroute uit langs de Waddenzeedijk of door het bos. Fiets naar de vuurtoren Bornrif, hét symbool van Ameland, of naar natuurgebied 't Oerd en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht en de omgeving. Voor mooie fietsroutes bezoekt u het kantoor van de VVV óf koopt u ze online op de website.

Heeft u geen zin om uw eigen fiets mee te nemen naar het park? Op vakantiepark Boomhiemke vindt u een fietsenverhuur. Hier kunt u gemakkelijk op het park zelf een fiets huren. Onze fietsenverhuur heeft een breed assortiment en er zijn altijd fietsen beschikbaar, waardoor u altijd een fiets kunt huren die bij uw wensen past. Op de website kunt u heel eenvoudig alvast een fiets reserveren. Bij onze fietsenverhuur krijgt u uiteraard een fietsroutekaart, zodat u de mooiste routes uit kunt stippelen.

Heeft u al besloten dat u graag wilt gaan fietsen tijdens uw verblijf op vakantiepark Boomhiemke? Tijdens de boeking kunt u ervoor kiezen om alvast fietsen bij te boeken. Wanneer uw auto achterblijft op het vasteland, kunnen de fietsen voor u naar de boot gebracht worden. Het bedrijf Aldok (leverancier van de fietsen) kan er zorg voor dragen dat uw bagage naar Vakantiepark Boomhiemke wordt gebracht. U kunt tot uiterlijk een week voor aankomst telefonisch contact opnemen met Aldok op het nummer 0519-55 61 03 of via de site om aan te geven hoe laat u op Ameland zult arriveren. Wanneer u met de auto bij Vakantiepark Boomhiemke aan komt, staan de fietsen uiteraard voor u klaar op het park. Handig en makkelijk!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.