Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Fietsen op Ameland

Fietsen op Ameland

  • Regio: Ameland
  • Plaats: Hollum

Ameland heeft een prachtige natuur, vol flora en fauna die het ontdekken waard zijn. En hoe kun je beter aan deze ontdekkingstocht beginnen dan op de fiets? Fiets langs de duinen, het strand, en de vier karakteristieke dorpjes van Ameland. Ontdek de natuurpracht van het eiland Ameland. Op de fiets kom je langs de mooiste plekjes van het eiland. Stippel een ontspannende fietsroute uit langs de Waddenzeedijk of door het bos. Fiets naar de vuurtoren Bornrif, hét symbool van Ameland, of naar natuurgebied 't Oerd en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht en de omgeving. Voor mooie fietsroutes bezoek je het kantoor van de VVV óf koop je ze online op de website.

Heb je geen zin om je eigen fiets mee te nemen naar het park? Op vakantiepark Boomhiemke vind je een fietsenverhuur. Hier kun je gemakkelijk op het park zelf een fiets huren. Onze fietsenverhuur heeft een breed assortiment en er zijn altijd fietsen beschikbaar, waardoor je altijd een fiets kunt huren die bij je wensen past. Op de website kun je heel eenvoudig alvast een fiets reserveren. Bij onze fietsenverhuur krijg je uiteraard een fietsroutekaart, zodat je de mooiste routes uit kunt stippelen.

Heb je al besloten dat je graag wilt gaan fietsen tijdens je verblijf op vakantiepark Boomhiemke? Tijdens de boeking kun je ervoor kiezen om alvast fietsen bij te boeken. Wanneer je auto achterblijft op het vasteland, kunnen de fietsen voor je naar de boot gebracht worden. Het bedrijf Aldok (leverancier van de fietsen) kan er zorg voor dragen dat je bagage naar Vakantiepark Boomhiemke wordt gebracht. Je kunt tot uiterlijk een week voor aankomst telefonisch contact opnemen met Aldok op het nummer 0519-55 61 03 of via de site om aan te geven hoe laat je op Ameland zult arriveren. Wanneer je met de auto bij Vakantiepark Boomhiemke aan komt, staan de fietsen uiteraard voor je klaar op het park. Handig en makkelijk!

Meer informatie
<