Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Natuurgebied Het Oerd

Natuurgebied Het Oerd

  • Regio: Ameland

Ten oosten van het dorpje Buren ligt natuurgebied Het Oerd. Het Oerd is het meest bekende en toegankelijke natuurgebied en onderscheidt zich door hoge duinen en ruige vegetatie. De vegetatie is door de jaren heen ontstaan en is een voedingsbodem voor mens en dier. In natuurgebied Het Oerd tref je namelijk vele eetbare planten en vruchten aan, waarvan sommigen zelfs nog worden geplukt voor consumptief gebruik.

In natuurgebied Het Oerd kan er daarnaast schitterend gewandeld worden en heb je zelfs kans om, genietend van de natuur, oog in oog te staan met onder andere reetjes die hier met tientallen tegelijk rondlopen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.