Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Wadexcursies

Wadexcursies

  • Regio: Ameland
  • Plaats: Nes

Bij Ameland denkt u natuurlijk aan wadlopen, en dat is niet zonder reden. Wadlopen wordt namelijk al jaren gedaan op de Waddeneilanden. Wadlopen betekent het betreden van het wad bij laagwater, dus het maken van lange wandeltochten waarbij soms overgestoken wordt van of naar een Waddeneiland zonder het contact met de vaste grond te verliezen. U loopt bij een waddentocht door slik, over zandplaten en mosselbanken die deels onder water liggen. De moeilijkheidsgraad van de tochten verschilt en is vooral afhankelijk van de weersomstandigheden. Op Ameland vindt u allerlei leuke wadloop-excursies onder begeleiding van een gids. Zoekt u dus nog een dagje uit tijdens uw verblijf op Vakantiepark Boomhiemke, dan is wadlopen een uitstekende keuze voor de hele familie!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.