Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst- en vertrekinformatie

Adres

Vakantiepark Boomhiemke
Jan Roepespas 4
9161 CT Hollum/Ameland

Openingstijden

Laagseizoen
Maandag t/m donderdag: 08.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur - 19.00 uur
Zaterdag en zondag 08.30 uur - 16.30 uur

Hoogseizoen
Maandag t/m donderdag: 08.30 uur - 19.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur - 21.00 uur
Zaterdag: 08.30 uur - 18.00 uur
Zondag: 08.30 uur - 17.00 uur

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)519 554 052.

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplek beschikbaar.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Servicepakket

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Aankomst

Op de dag van aankomst zal je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur beschikbaar zijn. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot aan de laatste boot. Indien de receptie gesloten is, wordt de sleutel in het restaurant voor je klaargelegd. Kom je aan op een andere dag, neem dan contact op met de receptie.

Let op: mocht je besluiten om de auto mee te nemen naar Ameland, houd er dan rekening mee dat je een plaats voor je auto op de veerboot ruim van tevoren moet reserveren. Bel voor meer info: 0900 - 9238  of kijk op www.wpd.nl.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek je vakantieverblijf om uiterlijk voor 10.00 uur te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

<