Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Vakantiepark Boomhiemke scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.491 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.8
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.6
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Zwembad
    7.7

Bekijk 1.491 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Esmé
Datum: 08 april 2024

Fijn vakantiepark, veel voorzieningen en vriendelijk personeel. Helaas zijn de huisjes wel erg stoffig en is er veel spinrag in de woning, onder de bedden mag wel meegenomen worden. Het koffieapparaat werkte niet naar behoren en de pannen mogen ook wel eens een extra beurtje hebben.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 april 2024

Mooi park met nieuwe en comfortabele huisjes! Ligging is ook goed en vlakbij het strand met uitzicht op de vuurtoren.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: B.K. Snijder
Datum: 03 april 2024

Helaas is het eerste wat in mij opkomt de kwaliteit van de boxsprings van chalet 300. Wij hebben 4 nachten zo goed als niet geslapen. In september 2023 hebben we ook gelogeerd in nr 300 en toen geslapen als een roos. Het lijkt alsof hier andere matrassen in zijn gekomen. Terwijl juist dat de reden was om speciaal weer in nr 300 te willen

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Bernard Zijlstra
Datum: 03 april 2024

Geweldig Paasweekend gehad op het park. We hebben genoten en als je naar een eiland gaat heb je toch echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Rustig en natuur

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Prima park, onderhoud en schoonmaak van de duinchalets verdient meer aandacht.
Helaas hebben we dit eerder ervaren bij Roompot. Wij zijn kampeerders dus hoeven geen luxe, maar een fatsoenlijk niet doorgezakt matras, schone omgeving en normaal bruikbaar inventaris is wel de basis die je mag verwachten voor deze prijs.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Albert Hoof
Datum: 28 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.