Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Vakantiepark Boomhiemke scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.573 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.8
  • Schoonmaak
    7.6
  • Service point
    8.6
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Zwembad
    7.7

Bekijk 1.573 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Super leuke vakantie gehad, is een mooi park op een goede locatie. Komen zeker een keer terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    10
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Super mooie omgeving

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Wij hebben Roompot vakantiepark als buitengewoon plezierig ervaren en komen zeker terug het liefst in dezelfde locatie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Dick Pasman
Datum: 10 juni 2024

gemiddeld goed

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Dick en Mieke
Datum: 09 juni 2024

Afgelopen 17 dagen hebben wij ons heerlijk vermaakt op het mooie eiland Ameland. Wandelingen door de duinen en over het strand, fietsen door een wisselende omgeving en natuur. Vele mogelijkheden voor een terrasje, diverse restaurants en leuke winkeltjes in de diverse dorpen. Niets voor niets hebben wij voor 2025 wederom geboekt op Boomhiemke. Wadden GENOT.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024

zoals al eerder aangegeven waren wij niet onder de indruk van het onderhoud van de mooi ingerichte vakantiewoning.
1 koelkast werkt niet goed, verse etenswaren en melkprodukten konden we na 2 dagen weggooien.
2 stofzuigermond verstopt met haren en andere viezigheid (hebben het zelf opgelost)
3 wasdroger kapot, beide filters verstopt.
We zijn erg tevreden over de technische dienst, de heren waren vriendelijk, behulpzaam en bleven naar een oplossing zoeken. prima service !!!!

Groot pluspunt ! is het aanbrengen van vliegenhorren in de slaapkamer.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juni 2024

Fijn, rustig park met veel groen
Mooie huisjes, goed ingericht.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Het huisje Blieke 15 viel wel tegen , badkamer klein je kon je spullen niet kwijt, wc was erg laag zeker voor iemand van 80 , maar de bedden was echt een ramp elke dag gebroken opgestaan , die hebben we vroeg in de vakantie doorgeven, ze hebben wat harde houten platen onder de matras gelegd maar helaas dat mocht niet baten we lagen nog steeds in een kuil van het matras , jammer .

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Prima midweek gehad.
2 minpintjes.
Tv is van matige kwaliteit (analoog is niet meer van deze tijd).
Schoonmaak was niet in het schuurtje geweest, was rommelig, kleding van vorige bewoners en opvangbak van wasdroger zat helemaal vol.
Klinkt negatief maar nogmaasl een heerlijke midweek gehad.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.