Vakantiepark Boomhiemke scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 7.479 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad
rating-pie

Naam: Sjoke
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Fijn appartement
Toegang met pincode is prettig
Misschien leeslampen toevoegen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was (wederzijds) grappig en verrassend om als trouwe bezoeker herkend te worden.

rating-pie

Naam: Arjan
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

In het voorseizoen zou nog flexiberler omgegaan kunnen worden met early check-inn ivm veel leegstande huisjes. In plaats van een paar uur eerder in het huisje zou een dag of twee dagen eerder aanbieden ook kunnen. Dit geldt ook voor het weggaan. We hadden ons er wel langer kunnen vermaken.

rating-pie

Naam: Jantje Doek
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We vinden het een mooi park. Goede ligging van de duinchalets. Wat we jammer vinden is dat we pas na 16 uur kunnen inchecken.....in deze periode is dat erg laat en je betaald wel de hele dag....we vinden het prettig dat je zo door de duinen kunt lopen naar het strand top gewoon.
Aanbod en openingstijden van winkel jammer in deze periode vind dt ook in een rustige periode genoeg aanbod moet wezen we zijn betalende gasten en jullie houden daar geen rekening mee.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben een heerlijk weekend gehad, vlak bij zee en natuur en ons onderkomen vonden we geweldig, evenals de plek.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke chalet, modern en zeer sfeervol ingericht, van alles voorzien. Mooie locatie in de duinen.
Wel erg veel huisjes dicht op elkasr, heel druk in hoogseizoen lijkt me.
De bewegwijzering vanaf de weg het park in kan echt veel beter, was flink zoeken, ook omdat we geen incheck hadden met plattegrond.
Interieur prima echter verwarming maakt heelverl kabaal; radiator moet ontlucht worden denk ik.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hadden een bad én openhaard verwacht. De electrice haard was stuk....tegenvaller. ook geen bad....tegenvaller...

rating-pie

Naam: Maaike Arts
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke tijd gehad, fijn huisje. Alleen jammer dat terras niet in de zon kwam. Als het park vol is is het misschien wel een beetje druk en dicht op elkaar.

rating-pie

Naam: Cor Veenstra
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij verbleven niet op het grote vakantiepark maar West End

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Personeel was erg vriendelijk. Dit vindt ik een heel belangrijk punt. Als er iets bijzonders was werd er mee gedacht en vriendelijk gereageerd. ik voelde me helemaal begrepen. Gelukkig was er op zich niet veel bijzonders