Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Naam: H. van der Schaft
Datum: 23 februari 2024

Aansluiting boot komt jaarlijks terug

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Prima vakantie in een geweldig huis.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Krista Jansma
Datum: 23 februari 2024

Wij hebben een heerlijke midweek gehad en wij zijn zeer tevreden over het personeel. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad iedereen dit park aan. Mooie en nette huisjes en een prachtig eiland. Wij zijn weer opgeladen en kijken met mooie herinneringen terug. Bedankt!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Heerlijke week gehad. Hopelijk groeien de tuinen spoedig zodat de huizen wat meer een eigen karakter krijgen. Maar prima huis, dicht bij de duinen en simpelweg heerlijke week gehad, ondanks het weer in feb.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Tineke de Jong
Datum: 23 februari 2024

We hebben een heerlijke midweek gehad, mijn zoon heeft deze voor ons geboekt. Fijn nieuw chalet, we hebben het goed gehad, en er is goed voor ons gezorgd.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Carry Schuiling
Datum: 23 februari 2024

Aardig park. Huisjes kunnen nog wel verbeterd worden.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Rust en sfeer

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Marian
Datum: 23 februari 2024

Fijn chalet, goede sfeer op het park, prima ligging, wij zijn er al 7 keer geweest!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Iedere keer weer fijn om op Boomhormke te zijn.
Mooi park, fijne vakantieverblijven met veel ruimte en privacy.
Hele vriendelijke medewerkers bij de receptie die je verwelkomen en altijd bereid zijn je te helpen met je vragen.
Restaurant blijven we alleen wel slecht vinden. Vriendelijke bediening, maar zeer matige kwaliteit van eten en drinken.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.