Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemeen

U kunt vanaf 15.00 uur in de bungalow en de uitcheck tijd is 10.00 uur.

Huisdieren zijn toegestaan op het park maar niet in iedere bungalow. Dit kan per bungalow/type verschillen of er huisdieren (max 2 per bungalow) zijn toegestaan. Huisdieren dienen op het park aangelijnd te zijn en buiten het park uitgelaten te worden.

Als u met uw eigen auto naar Ameland wil, dient u vroegtijdig een plek op de veerboot te reserveren bij Rederij Wagenborg Tel. 0900-9238 / www.wpd.nl

Bij aankomst op Ameland staan er altijd bussen en taxi’s klaar. U kunt de taxi reserveren via Taxi de Boer 06-33350000 of online reserveren via Taxi Ameland

Een auto huren op Ameland kan via Autoverhuur Ameland

U kunt overal naar het strand met de hond. Op de stranden met toezicht dient u de hond aan te lijnen, op de andere gedeeltes kunt u de hond los laten lopen, mits u het dier wel onder controle kunt houden.

Accommodaties

Nee, niet elk vakantieverblijf beschikt standaard over een kinderstoel en/of campingbedje. Deze artikelen kun je wel huren. Voeg ze tijdens het maken van je boeking, in stap 2, eenvoudig toe.

Wij verhuren een speciaal aangepaste bungalows. Dat is de Vijverwoning 53 en Strandchalet 4 Miva.

Per vakantieverblijf is er één parkeerplek beschikbaar.

Alle bungalows op Boomhiemke zijn rookvrij, daarnaast beschikt Boomhiemke over huisdiervrije bungalows. U kunt dit aangeven wanneer u een reservering maakt.

Faciliteiten

Het zwembad is uitsluitend voor de gasten van Boomhiemke. Wij verkopen geen zwembadkaarten.

<