Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemeen

U kunt vanaf 15.00 uur in de bungalow en de uitcheck tijd is 10.00 uur.

Huisdieren zijn toegestaan op het park maar niet in iedere bungalow. Dit kan per bungalow/type verschillen of er huisdieren (max 2 per bungalow) zijn toegestaan. Huisdieren dienen op het park aangelijnd te zijn en buiten het park uitgelaten te worden.

Als u met uw eigen auto naar Ameland wil, dient u vroegtijdig een plek op de veerboot te reserveren bij Rederij Wagenborg Tel. 0900-9238 / www.wpd.nl

Bij aankomst op Ameland staan er altijd bussen en taxi’s klaar. U kunt de taxi reserveren via Taxi de Boer 06-33350000 of online reserveren via Taxi Ameland

Een auto huren op Ameland kan via Autoverhuur Ameland

U kunt overal naar het strand met de hond. Op de stranden met toezicht dient u de hond aan te lijnen, op de andere gedeeltes kunt u de hond los laten lopen, mits u het dier wel onder controle kunt houden.

Accommodaties

Standaard staat er in iedere 4, 6, 8 en 10 pers. bungalow een kinderstoel en een campingbed gratis te gebruiken. U kunt eventueel een tweede van elk bijhuren tegen betaling van €1,50 per artikel per dag. U dient zelf bedlinnen/dekentjes voor het campingbed mee te nemen. Wij verhuren dat niet. Tevens kunt u tegen betaling van een borg €12,00 een extra matrasje voor het campingbed meekrijgen.

Wij verhuren een speciaal aangepaste bungalows. Dat is de Vijverwoning 53 en Strandchalet 4 Miva.

Per vakantieverblijf is er één parkeerplek beschikbaar.

Alle bungalows op Boomhiemke zijn rookvrij, daarnaast beschikt Boomhiemke over huisdiervrije bungalows. U kunt dit aangeven wanneer u een reservering maakt.

Faciliteiten

Het zwembad is uitsluitend voor de gasten van Boomhiemke. Wij verkopen geen zwembadkaarten.

<