Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Vakantiepark Boomhiemke vind je op het mooiste stukje eiland van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide. Hier kun je dankzij de rust, ruimte en prachtige omgeving volledig ontspannen. Geniet van de mooie natuur op het eiland, hoor de meeuwen krijsen en het duingras ritselen en zie de eindeloze zee aan de horizon. Een verblijf op Vakantiepark Boomhiemke zal je ongetwijfeld nog lang bij blijven.

Uitgebreide keuze en een persoonlijke sfeer

Op Vakantiepark Boomhiemke vind je bungalows, cottages, villa’s geschikt voor 2 tot en met wel 12 personen. Je vindt dus altijd een vakantiewoning die bij je wensen en reisgezelschap past, of je nu enkel met je partner komt of met je hele familie. Eenvoudig of zeer luxe, wat je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat je vakantiewoning altijd zal voelen als je tweede thuis. Ondanks de grootte van Vakantiepark Boomhiemke, ervaar je op ons park een sfeer van kleinschaligheid en individueel genieten.

Van alles te beleven voor jong & oud

Vakantiepark Boomhiemke beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waardoor je tijdens je verblijf niets tekort komt. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Uniek aan Vakantiepark Boomhiemke is dat het park beschikt over een eigen wellnesscentrum, waar je (tegen betaling) kunt genieten van diverse behandelingen. Wat dacht je van een ontspannende massage? Zo zijn er nog veel meer faciliteiten waar je tijdens je verblijf helemaal gratis gebruik van kunt maken. Om je kinderen hoef je je ook geen seconde zorgen te maken. Zij vermaken zich uitstekend in één van onze speeltuinen, het zwembad of bij het Leisure & Entertainment team. Voor iedereen zal het een vakantie worden om niet te vergeten!

<