Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Vakantiepark Boomhiemke vindt u op het mooiste stukje eiland van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide. Hier kunt u dankzij de rust, ruimte en prachtige omgeving volledig ontspannen. Geniet van de mooie natuur op het eiland, hoor de meeuwen krijsen en het duingras ritselen en zie de eindeloze zee aan de horizon. Een verblijf op Vakantiepark Boomhiemke zal u ongetwijfeld nog lang bij blijven.

Uitgebreide keuze en een persoonlijke sfeer

Op Vakantiepark Boomhiemke vindt u bungalows, cottages, villa’s geschikt voor 2 tot en met wel 12 personen. U vindt dus altijd een vakantiewoning die bij uw wensen en reisgezelschap past, of u nu enkel met uw partner komt of met uw hele familie. Eenvoudig of zeer luxe, wat u ook kiest, u bent ervan verzekerd dat uw vakantiewoning altijd zal voelen als uw tweede thuis. Ondanks de grootte van Vakantiepark Boomhiemke, ervaart u op ons park een sfeer van kleinschaligheid en individueel genieten.

Van alles te beleven voor jong & oud

Vakantiepark Boomhiemke beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waardoor u tijdens uw verblijf niets tekort komt. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Uniek aan Vakantiepark Boomhiemke is dat het park beschikt over een eigen wellnesscentrum, waar u (tegen betaling) kunt genieten van diverse behandelingen. Wat dacht u van een ontspannende massage? Zo zijn er nog veel meer faciliteiten waar u tijdens uw verblijf helemaal gratis gebruik van kunt maken. Om uw kinderen hoeft u zich ook geen seconde zorgen te maken. Zij vermaken zich uitstekend in één van onze speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam. Voor iedereen zal het een vakantie worden om niet te vergeten!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.