Bungalow Ameland

Een bungalow op Ameland betekent genieten van sfeervolle dorpjes en uitjes in de natuur. Maar ook lekker uitwaaien op het strand of heerlijk zonnebaden en zwemmen. Fietsen of wandelen over het eiland of door de fascinerende duinenpartij Oerd en De Hôn. Maar Ameland is ook cultuur en culinair genieten of actief bezig zijn. Eigenlijk kunt u tijdens een verblijf in een bungalow op Ameland alle kanten op en kan iedereen hier een heerlijke tijd beleven. Zowel op vakantiepark Boomhiemke als op de rest van het eiland proeft u hier het hele jaar door alle ingrediënten die een uitstapje zo leuk maken. Of u hier nu voor een weekend op Ameland komt of voor langer, u kunt hier genieten in alle seizoenen.

Een last minute in een bungalow op Ameland

Ook als u op zoekt bent naar een leuke locatie voor een last minute op Ameland bent u bij Boomhiemke op het juist adres. Hier hoeft u niet maanden van tevoren alles te regelen, u heeft gewoon direct alles bij de hand wat u nodig heeft om in de vakantiestemming te komen. De comfortabele accommodaties zijn er voor twee tot twaalf personen en zijn vrijstaand of geschakeld. Er zijn verschillende soorten accommodaties, zoals chalets, cottages, villa’s en bungalows. Ieder type heeft zijn eigen kenmerken. Zo ligt bijvoorbeeld de Beachvilla West End aan de rand van de duinen en hebben sommige vakantieverblijven weer een eigen bubbelbad, bedstee, infraroodsauna of liggen ze aan de eendenvijver. Op het park zijn veel faciliteiten voor alle leeftijden. Zo is er de Kidsclub met de mascotte Koos Konijn, het overdekte zwembad, minigolf, recreatieruimten, bowlingbaan en gratis sport- en animatie activiteiten. Lekker ontspannen kunt bij de Wellness & Beauty van Boomhiemke of met een drankje op het terras op het vakantiepark.

Het mooie eiland verkennen

Bij de bungalows op Ameland kunt u ook fietsen huren om het eiland te verkennen. De leuke dorpjes Hollum en Nes liggen vlakbij, maar ook Ballum en Buren zijn goed aan te fietsen. Die fiets kunt u trouwens gewoon op het vakantiepark huren. Hiermee kunt u naar de verschillende stranden met de Blauwe Vlag fietsen of naar de schitterende natuurgebieden. Maar er zijn ook musea die een bezoek waard zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld het Natuurmuseum en het Maritiem Museum. Breng eens een bezoek aan de molen De Verwachting of ga het wad ontdekken. U kunt ook het eiland vanuit de lucht bekijken tijdens een spectaculaire parachutesprong.

Er is vermaak voor alle leeftijden

Als u geluk heeft vindt er tijdens een verblijf in de bungalows op Ameland ook een van de vele evenementen plaats. Zoals bijvoorbeeld de demonstratie van de paardenreddingsboot, de Hollumer Molendag of de Ambachtelijke dag in Ballum. Maar ook als er geen evenement is, vindt u op Ameland genoeg gezelligheid en vertier. De dorpjes hebben tal van leuke winkels en horecagelegenheden en als u geen zin het om van het park af te gaan, dan kunt u daar ook een hapje eten. Dat is nu precies het fijne van een verblijf in de bungalows op Ameland, niets moet en bijna alles kan. U kunt hier heerlijk relaxen, maar ook erop uit trekken of sportief bezig zijn.