Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    6
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 juni 2024

Prettig verblijf in grote lijn erg tevreden alleen de schoonmaak van het huisje kan ons inziens beter. de eettafel kleefde en sommige pannen waren niet schoon.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juni 2024

Heerlijk

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juni 2024

Prima verblijf en mooie huisjes.
Enig minpuntje; in een achtpersoons huisje wel twee douches, maar slechts èèn toilet.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: J Anninga
Datum: 03 juni 2024

Wij vonden het een mooi ruim huis, maar hebben weinig gebruik gemaakt van de voorzieningen van het park.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: W van Essen
Datum: 03 juni 2024

Het was perfect

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 juni 2024
  • Algehele verblijf
    5
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Gwen van den Ing
Datum: 03 juni 2024

Ik wil terug!! Ik zit te kijken naar de beschikbaarheid nog deze maand en wil dan graag 1 of 2 weken terug komen

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 juni 2024

Gastvrijheid en vriendelijkheid

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Remco Verschuren
Datum: 03 juni 2024

Goed geregeld

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.