Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op het park. Onze “klacht” is heel goed opgepakt en verwerkt. Goede service. Wij zijn zeer tevreden.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Sofie Schyvens
Datum: 16 februari 2024

Heerlijke rust, vriendelijkheid, comfort!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 februari 2024

Bijzonder fijn huisje, waar we in november graag in terug komen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 februari 2024

Wij komen weer een keer terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: E.W.J. Kuijpers
Datum: 06 februari 2024

Genieten, elke keer weer. Een kleine opmerking: cijfer-deurslot functioneert niet altijd of niet goed. Gelukkig is er altijd een sleutel aanwezig.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Henny Neervoort-Grootveld
Datum: 05 februari 2024

Prachtig park mooi aangelegd en je logeert in de duinen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    4
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 februari 2024

Wij komen al jaren met veel plezier naar Boomhiemke. Altijd in januari of februari. Heerlijk rustig en lekker uitwaaien op het strand waar je bijna niemand tegenkomt. Tot volgend jaar maar weer.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Marieke Koper
Datum: 05 februari 2024

Schoon, rustig en mooie locatie. Hond en ik alle rust en ruimte om te genieten van het eiland en de natuur

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Albert Wedema
Datum: 30 januari 2024

Leuk park, wij waren in een verkeerde periode, geen animatie, weinig andere vakantiegangers waardoor het restaurant leeg was en andere voorzieningen zoals winkel geen personeel.
Voor in de vakanties, zonder verbouwingen en straat werkzaamheden een mooi park met vriendelijke en behulpzame medewerkers.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.