Een heerlijke vakantie op Ameland

Ameland is het eiland bij uitstek om een rustige vakantie door te maken die u eventjes alle drukte en stress van thuis doet vergeten. Het eiland is misschien wel het rustigste en het mooiste eiland van heel Nederland. Hier kunt u de zintuigen doen verwennen met zuivere lucht en ellenlange, uitgestrekte vergezichten. Ameland is een eiland met veel natuur en ruimte die steevast rust uitstraalt. Elk seizoen is er iets te doen en het biedt u ontzettend veel mogelijkheden tot ontspanning en culinair genoegen. In de zomer zijn er talloze excursies, boottochten en met de fiets kunt u de verschillende gezellige dorpjes leren kennen. In de volksmond wordt gezegd dat een vakantie Ameland ontspant en u terug nieuwe energie geeft.

Vakantie Ameland bij vakantiepark Boomhiemke

Een ideale verblijfsplek op het mooiste Nederlandse eiland is ons vakantiepark Ameland: Boomhiemke. Het vakantiepark bevind zich op het mooiste stukje van Ameland: gelegen aan de voet van de Hollumer duinen dat direct naast het natuurgebied Jan Roepesheide ligt. Hier kunt u optimaal genieten van de natuur en van de rust. Gedurende de hele dag kunt u de meeuwen horen krijsen en het duingras horen ritselen.

Voor jong en oud

Voor iedereen is Boomhiemke de perfecte vakantiebasis bij uitstek voor een Ameland vakantie. U geniet ten volle van de privacy op uw eigen zonneterras met eventueel een goed boek en een lekker glaasje wijn. Om de kinderen hoeft u zich bij Boomhiemke geen zorgen maken. Die vermaken zich uren aan een stuk door in één van onze speeltuinen die u in het park kunt vinden. Als de kinderen niet in de speeltuin zijn, liggen ze vast in het zwembad of zijn ze bij een animatieteam die ze de gekste opdrachten laat uitvoeren. Voor jong en oud wordt het een vakantie om nooit meer te vergeten!

Voordelen van Boomhiemke

Boomhiemke heeft alle troeven in huis om ervoor te zorgen dat de vakantie Ameland vlot zal voorbijgaan. Zo kunt u vanaf het vakantiepark op fietsafstand naar het strand en de zee gaan. In feite bent u zo te voet aan zee door de duinen. Boomhiemke is de specialist op het gebied van Beauty en Wellness. Met deze vakantie Ameland is het de bedoeling om optimaal te ontspannen en terug energie te krijgen. Op het park vindt u gratis wifi en er zijn ook verschillende bowlingbanen, zodat u eens een wedstrijdje kunt spelen tegen de kinderen.

Boomhiemke in het kort

  • Geschikt voor jong en oud
  • Dichtbij zee
  • Een prachtige omgeving
  • Luxe accommodaties

Verschillende accommodaties bij Boomhiemke vakantiepark

Bij Boomhiemke is alles mogelijk voor een geslaagde Ameland vakantie. U vindt hier ongetwijfeld een vakantiehuis Ameland wat bij u past. Had u al eens gedacht om samen met de kinderen een Safaritent te huren zodat u direct het echte safarileven kunt ontdekken? Of wat dacht u van een Weidevilla voor 4 personen in een stoere stijl van Ameland? De Weidevilla bestaat uit drie woningen onder hetzelfde dak. Ieder heeft zijn eigen ingang, eigen tuin en eigen uitzicht. Misschien houdt u liever van iets meer stijl zoals de Engelsmanduinvilla. Een luxe rieten vrijstaande villa waar in de woonkamer een flatscreen hangt met DVD-speler. In de keuken vindt u en vaatwasser en een luxe combimagnetron. Op deze manier is een vakantie Ameland al reeds goed begonnen en half gewonnen.