Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantie op Ameland: Boomhiemke is de perfecte bestemming

Wil je de drukte van alledag achter je laten? Geen stress, maar puur genieten? Met een vakantiehuisje op Ameland begint het vakantiegevoel al op de boot. Zodra je in Holwerd de haven verlaat, lijkt het dagelijkse leven heel ver weg. Tijdens de boottocht krijg je al een mooi voorproefje van het leven op de Wadden. Bijna het hele Waddengebied is aangewezen als Nationaal Park. Met een beetje geluk zie je zelfs een paar zeehonden op een zandbank liggen! Een Waddeneilanden vakantie verveelt nooit.

Genieten van de natuur tijdens jouw vakantie op Ameland

Een vakantie op een Waddeneiland staat gelijk aan zon, zee en strand en nog zoveel meer. In de directe omgeving van het park is veel moois te ontdekken. De dag kan je niet beter starten dan op een verlaten strand met het geruis van de zee op de achtergrond. Zie je de zon al opkomen? Vanaf het park ben je zo op het strand. Ook het bos is vlakbij. Hier is het heerlijk koel op warme dagen. Je wandelschoenen verdienen zeker een plek in je koffer om de tientallen wandelroutes tijdens je vakantie op het Waddeneiland te ontdekken. Vanaf de Oerdblinkert, het hoogste duin van Ameland, kan je bij helder weer zelfs de kustlijn zien van Friesland. Ameland kent maar liefst 90 kilometer aan fietspaden. Deze leiden je tijdens je langs de verschillende afwisselende natuurgebieden, de duinen en door de schattige dorpjes. Ameland biedt een warm welkom voor jong en oud. Ga samen met je kinderen op zoek naar kabouters in het kabouterbos in Ballum. Het hele jaar door is een vakantie op Ameland meer dan de moeite waard. Het eiland heeft elk seizoen een ander gezicht. Leer alle gezichten kennen tijdens een vakantie op Ameland.

Ontdek de omgeving

Een vakantiepark op een prachtige locatie

Het vakantiepark op Ameland is een perfecte uitvalsbasis voor alle activiteiten die je op het eiland kunt ondernemen. Maar vakantiepark Boomhiemke in Hollum is ook een heerlijke plek om even lekker niets te doen. Dit vakantiepark ligt misschien wel op het mooiste stukje van Ameland, een ideale plek voor jong en oud om even zorgeloos te genieten. Het is een modern familiepark waar je zowel kunt relaxen als lekker bezig zijn. Zeker de kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. Allereerst is er de Kids Club, de gratis sport- en animatieactiviteiten en het overdekte zwembad waar ze het hele jaar door in terecht kunnen. Voor de volwassenen is het genieten met een drankje op het terras, maar ook in de spa, de sauna of het stoombad. Ook de accommodaties zijn allemaal even comfortabel. Of je nu kiest voor de Vuurtorenlodge voor vier personen of de Duyngolf voor twaalf personen. Er zijn verschillende typen accommodaties en allemaal zijn ze compleet ingericht, sommige zelfs met een eigen infrarood sauna of een bubbelbad.

Ontdek onze accommodaties

Een dag op het park in Ameland: de faciliteiten

Tijdens je vakantie op Ameland hoef je ons park niet te verlaten. Ook op het park zijn meer dan voldoende faciliteiten voor jouw droomvakantie. Het begint al met de verschillende vakantieverblijven die je het gevoel van een echte Waddeneilanden vakantie geven. Dichter bij het strand kan je niet zitten in ons strandchalet voor vier personen. Je kunt genieten als je ’s avonds met een drankje op je eigen veranda zit. Ook dat boek dat je al heel lang aan het lezen bent, kan je nu eindelijk een keer uitlezen. In de goed uitgeruste keuken maak je je eigen maaltijd klaar. Ben je met een groter gezelschap? Kies dan voor de Vuurtorenlodge voor zes personen. Een vakantiehuis op de Waddeneilanden is geweldig voor bijvoorbeeld een weekendje weg met de hele familie. Het park en de omgeving hebben meer dan genoeg te bieden. Heb je geen zin om te koken? Kies wat lekkers van de kaart in het eetcafé tijdens je vakantie op Ameland. Onze beide parken zijn via een wandelpad met elkaar verbonden. Onze gasten van Vakantiepark Boomhiemke zijn van harte welkom op Roompot Ameland en andersom. Wil je een huisje huren op een vakantiepark met zwembad? Kies voor Vakantiepark Boomhiemke. Voor de kinderen organiseren wij een afwisselend activiteitenprogramma. Doe jij ’s avonds ook mee met de kinderdisco? Of je nu op zoek bent naar een last minute voor een weekendje weg met z’n tweeën of je gezinsvakantie op het gastvrije eiland wilt doorbrengen, het kan allemaal tijdens je vakantie op Ameland.

Ontdek de faciliteiten
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.