Verhuur

  • Fietsen

Wilt u er tijdens uw verblijf op vakantiepark Boomhiemke er eens lekker op uit? De omgeving van Boomhiemke laat zich uitstekend per fiets verkennen. Fiets langs de duinen en het strand of ga op een ontdekkingstocht langs de vier dorpen van Ameland. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U hoeft tijdens uw verblijf op Vakantiepark Boomhiemke niet uw eigen fiets mee te nemen. Op het park staat een fietsenverhuur voor u beschikbaar, zodat u eenvoudig en snel vanaf het park uw fietstocht kunt beginnen. Onze fietsenverhuur heeft een zeer uitgebreid assortiment, waardoor u altijd een tweewieler op maat kunt huren. Natuurlijk ontvangt u van ons ook een routekaart voor het eiland. Handig en praktisch!

Heeft u al besloten dat u graag wilt gaan fietsen tijdens uw verblijf op Vakantiepark Boomhiemke? Tijdens de boeking kunt u ervoor kiezen om alvast fietsen bij te boeken. Wanneer uw auto achterblijft op het vasteland, kunnen de fietsen voor u naar de boot gebracht worden. Het bedrijf Aldok (leverancier van de fietsen) kan er zorg voor dragen dat uw bagage naar Vakantiepark Boomhiemke wordt gebracht. U kunt tot uiterlijk een week voor aankomst telefonisch contact opnemen met Aldok op het nummer 0519-55 61 03 of via de site om aan te geven hoe laat u op Ameland zult arriveren. Wanneer u met de auto bij vakantiepark Boomhiemke aan komt, staan de fietsen uiteraard voor u klaar op het park. Handig en makkelijk!

Meer informatie kunt u vinden op de website van Aldok Tweewielers. Tevens kunt u hier alvast een fiets reserveren.