Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Last minute Ameland

Lekker een weekendje weg naar Ameland? Even uitwaaien op het strand of fietsen door de duinen en de prachtige natuurgebieden ontdekken? Ameland heeft de vakantieganger veel te bieden en daarom is een last minute naar Ameland een perfecte keuze voor alle leeftijden en in alle seizoenen. Met ruim 30 kilometer aan strand is Ameland ook perfect voor de strandganger. Of het nu gaat om relaxen, sporten, wandelen of spelen op het strand, het kan allemaal. De Blauwe Vlaggen die op de badstranden staan, geven aan dat de stranden ook veilig en schoon genoeg zijn om te zwemmen. Maar naast al dat strandvertier heeft een last-minute naar Ameland nog veel meer voor u in petto. Het mooie Waddeneiland zal u zeker bekoren.

Last minutes naar Ameland bieden veel variatie

Ameland heeft ook een aardig stukje cultuur en geschiedenis wat zich graag laat bekijken. Zo zijn er het Maritiem Centrum en het Natuurcentrum wat u kunt gaan bezoeken. Maar ook de indrukwekkende vuurtoren Bornrif is zeker een bezoek waard. Het historierijke dorp Hollum heeft bijvoorbeeld de prachtige molen De Verwachting, die zelfs weer operationeel is. Maar ook het kleinste dorpje Ballum is een aanrader, net zoals het bruisende Nes. En als u dan de drie dorpen heeft gehad, moet u natuurlijk ook het juttersmuseum in Buren bezoeken. Alle vier de dorpen hebben hun eigen karakteristieke eigenschappen, maar ze zijn allemaal even leuk. Op het vakantiepark Boomhiemke kunt u eventueel een fiets huren, hoewel Hollem en Nes ook aan te lopen zijn.

Ontdek de omgeving

Een zeer compleet vakantiepark

Als u kiest voor een last-minute op Ameland biedt Vakantiepark Boomhiemke alles wat u zoekt. Mooie accommodaties voor twee tot twaalf personen en een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Er zijn verschillende typen accommodaties, maar allemaal zijn ze even comfortabel ingericht. Sommige liggen aan een vijver, anderen aan de rand van de duinen. U kunt kiezen voor een geschakeld of vrijstaande accommodatie. Sommige accommodaties hebben een eigen infraroodsauna of een bubbelbad, maar u kunt ook heerlijk bijkomen in het wellness centrum van Boomhiemke of in het overdekte zwembad.

Ontdek onze accommodaties

Last-minutes naar Ameland zijn leuk voor alle leeftijden

Ook voor de kinderen is een last minute naar Ameland ontzettend leuk. Naast de gratis sport- en animatieactiviteiten is er ook een speciale kidsclub met de mascotte Koos Konijn. Een bowlingbaan, speeltuinen, een minigolf en andere faciliteiten maken het vakantiepark zeer compleet. Jong en oud zal het ook fantastisch vinden om een wad excursie te maken of een ander leuk uitstapje. Misschien is er wel een durfal die parachute wil springen? Er is genoeg te doen op het eiland, ook op sportief gebied. Last minutes naar Ameland zijn voor iedereen even leuk. Kijk snel of er ook leuke last-minutes naar Ameland voor u bij staan.

Ontdek onze faciliteiten
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.